سفارش تبلیغ
صبا ویژن
محمد نبی رودکی - نامزد نهمین دوره مجلس شورای اسلامی
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 5
کل بازدید : 30508
کل یادداشتها ها : 25
خبر مایه


1 2 3 >

محمد نبی رودکی با انتقاد از عملکرد دولت در کاهش نرخ بیکاری گفت: «ای کاش نیمی از بودجه و هزینه ای که برای مسکن مهر خرج شده به ایجاد اشتغال پایدار اختصاص می یافت.»

این عضو جبهه متحد اصولگرایان در جمع نمازگزاران مسجد مسلم ابن عقیل(ع) منطقه «یافت آباد» با بیان اهمیت توجه به این مقوله افزود: « اگر شما یک بررسی کنید، خواهید دید که ریشه بسیاری از بزه کاری ها و مشکلات اجتماعی در بیکاری نهفته است. اگر جوان ما کار داشته باشد می تواند انرژی خود را صرف تولید و پیشرفت کشور کند و به دنبال مسائل انحراف آمیز دیگر نرود. از طرفی اگر او از طریق اشتغال صاحب درآمد شود مشکل مسکن را خودش حل می کند و نیاز به دخالت مستقیم دولت نخواهد بود. دولت اگر به فکر خانواده هاست باید اولیت ها را در نظر بگیرد.»

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی در مجلس هفتم، آمارهای ارائه شده اشتغال از سوی دولت را ناکافی دانست و گفت: « دولت مدعی است که فرصت های شغلی بسیاری را ایجاد کرده است. اما زمانی این آمارها شکل واقعی به خود می گیرند که در جهت تولید کالا و خدمات واقعی باشد، اما با اعطای وام های گوناگون نمی توان مدعی ایجاد فرصت های شغلی میلیونی شد.»

رودکی با تاکید بر حضور مردم درانتخابات پیش رو اذعان داشت: « بنده به عنوان همرزم شهیدانی همچون «همت»، «باکری» و «صیاد شیرازی» با اطمینان به شما می گویم که اگر آنها الان زنده بودند، فقط وظیفه را در حضور پرشور انتخابات می دانستند و توصیه مقام معظم رهبری در این خصوص را به مثال یک دستور می پنداشتند.»

فرمانده لشکر فجر استان فارس در دوران دفاع مقدس، با بیان شاخصه های انتخاب نماینده اصلح گفت: « مردم با دقت نماینده هایی را انتخاب کنند که شجاع، دلسوز، کارآمد و صاحب تقوا باشند. هم اکنون فهرست های گوناگونی برای حضور در مجلس نهم معرفی شده است و در این میان فهرست 30 نفره « جبهه متحد اصولگرایان» سعی دارد از آرمان های امام راحل و اصول انقلاب اسلامی در مجلس نهم دفاع کند. اعضای این جبهه مورد تایید بزرگان نظام همچون آیت الله «مهدوی کنی» و «آیت الله یزدی» هستند و کارنامه درخشانی در مدیریت کشور ثبت کرده اند. »

منبع:فردا نیوز


  

تهدید در برابر تهدید راهبرد مجلس نهم در حوزه سیاست خارجی

جناب رودکی ! گفتمان حاکم بر جبهه متحد اصولگرایی چه نوع گفتمانی است؟
به نظرم جبهه متحد را نمی توان جدا از گفتمان اصولگرایی ناب دانست. گفتمان اصولگرایی در واقع اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی و انقلاب و التزام به ولایت فقیه و تلاش برای صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی و پاسداشت قانون اساسی است. معتقدم هر فردی که دارای این ویژگی ها و خصیصه ها باشد در جرگه اصولگرایی قرار دارد. جبهه متحد اصولگرایان نیز در راستای اشاعه این گفتمان لیست انتخاباتی خود را که تحت نظارت آیات مهدوی کنی و یزدی که به نوعی معتمد نظام و انقلاب هستند تحت سازوکار 7+8 تعیین کرد که این لیست امروز در پیش روی مردم تهران است.


فکر می کنید که یک نماینده مجلس باید دارای چه ویژگی هایی باشد ؟
بک نماینده باید انقلابی و متدین باشد و در عین حال شجاعانه عمل کند و و کارآمد باشد .اعتقاد و التزام به ولایت فقیه نیز از ویژگی های بسیار مهم برای یک نماینده است چرا که ما طی سی و سه سال گذشته با تکیه بر اصل مترقی ولایت فقیه توانسته ایم در گذرگاه‌ها و بحران ها عبور کنیم و مطمئنا اگر نماینده ای این ویژگی را نداشته باشد نمی تواند در بزنگاه ها وارد عمل شده و از سالها مقاومت ملت ایران برای دستیابی به جمهوری اسلامی دفاع کند.

انتخابات نهمین دوره مجلس چه حساسیتی دارد؟
ببینید هر فردی با حضور در پای صندوق های رای چهار سال سرنوشت کشور را را با رای خود تعیین می کند.فکر می کنم که این حساس ترین بعد انتخابات در کشور ما به حساب می آید و
 می تواند در سرنوشت کشور بسیار تاثیر گذار باشد. از دیگر سو حضور مردم پای صندوق های رای تبعات دیگری نیز در پی دارد. به تعبیری حضور مردم در انتخابات اقتدار و امنیت کشور را تامین می سازد.امروز ایران اسلامی از سوی برخی از کشورهای غربی و علی الخصوص آمریکا و رژیم صهیونیستی تهدید می‌شود.فکر می کنم که این حضور پرشور مردمی مشت محکمی بر دهان دشمنان و بدخواهان ملت ایران باشد. البته من معتقدم 12 اسفند نیز مانند 22 بهمن امسال بسیار پرشکوه و حماسی برگزار خواهد شد و این روز به روز یاس و ناامیدی دشمنان بدل خواهد گشت.


به نظر شما مجلس شورای اسلامی در چه جایگاهی قرار دارد؟ نظرتان در خصوص اینکه برخی می‌گویند مجلس در راس امور نیست چیست؟
ببینید فکر می کنم که زیاد نباید به اظهار نظر ها گوش کرد چرا که ملاک قانون اساسی است و در این قانون نیز ما اصل تفکیک قوا را داریم و وظایف و اختیارات هر یک از قوا به صراحت روشن شده است و طبق همین وظایف و اختیارات است که می توان به قطع گفت مجلس در راس امور است. نمایندگان باید در مجلس آینده به شدت دنبال تقویت بعد نظارت باشند و با هرمجری که مطابق قانون عمل نمی کند برخورد می کنند.


رابطه میان تحولات بیداری اسلامی با نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی چگونه است؟
به هر حال موج بیداری اسلامی و بیداری جهانی از استقامت و ایستادگی ملت ایران و رهبری داهیانه ولایت فقیه نشات گرفته است و هیچ کس نمی تواند تاثیرات انقلاب را بر تحولات خاورمیانه انکار کند .به نظرم امروز تحولات منطقه به شدت دستخوش تغییرات مهمی شده است و دیکتاتورهای وابسته به غرب متزلزل شده اند.
در این میان ما باید به دنبال آن باشیم که جایگاه ایران به عنوان یک الگوی الهام بخش تقویت شود. انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز از همین جهت حائز اهمیت است.

شما در مجلس هفتم نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی بودید. نگاهتان در خصوص روابط فعلی میان ایران و غرب چیست؟
خوب غربی ها همچنان می گویند تمام گزینه ها روی میز است و ما نیز به روند روبه رو شد خود ادامه می‌دهیم و فکر می کنم این روند همچنان ادامه دارد چرا که ما اصلا به فکر عقب نشینی نیستم. البته در این‌میان کشورهای غربی هرآنچه را که در چنته داشته اند مصرف کرده اند .این روزها نیز عملا مشخص شده است که تهدید ایران به چه میزان می تواند برای کشورهای غربی هزینه آور باشد.پس از قطع نفت ایران به دو کشور اروپایی مشخص شد که ایران ظرفیتهای بسیاری را برای پاسخ به اقدامات غرب دارد. اما به طور کلی من معتقدم تا زمانی که خوی استکباری در میان سیاستمداران غرب و علی الخصوص آمریکا وجود دارد هیچ گاه روابط بین ما و آمریکا پدید نمی آید. امیدواریم اروپایی ها نیز درک کرده باشند که پیروی از آمریکا به چه میزان می تواند برای آنها هزینه بر باشد. مطمئنا راهبرد مجلس نهم در حوزه سیاست خارجی راهبرد تهدید در برابر تهدید است.

به عنوان آخرین سئوال!فکر می کنید اولویت های مجلس نهم باید در چه حوزه هایی باشد؟
مقام معظم رهبری دهه چهارم از انقلاب را دهه عدالت و پیشرفت نام گذاری کرده اند و مجلس نهم باید مطالبات اساسی مردم برای توسعه و پیشرفت را با قدرت تر از گذشته دنبال کند .فکر می کنم اولویت مجلس نهم بهبود وضع اقتصاد و بخصوص اشتغال و مبارزه با گرانی است که این موارد باید با همکاری دولت صورت پذیرد.پیش بینی من این است مجلس نهم از آن اصولگرایان است اما چون هم اکنون در فضای فعلی سیاسی کشور تشکل های مشکوک و جدیدی پیدا شده اند ما در مجلس نهم باید توجه کنیم که از درون مجلس لطمه نخوریم و بتوانیم با یک وحدت رویه به دنبال تحقق شعارها و اهداق اصولگرایی باشیم . ما از آمریکا و اسرائیل ترسی نداریم بلکه دغدغه اصلی ما همگرایی و دستیابی به یک وحدت کلی برای حل چالش های اقتصادی کشور است. در پایان می خواهم بگویم امیدوارم وحدت بزرگ اصولگرایان در مجلس بسیار محکم و قوی باشد.

با تشکر از شما
من هم ممنونم 


  

همایش بزرگ روحانیون حامی جبهه متحد اصولگرایان با سخنرانی آیت الله مهدوی کنی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز، آیت الله حسینی بوشهری نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حجت الاسلام المسلمین سید رضا تقوی، مسئول شورای سیاستگزاری ائمه جمعه، حجت الاسلام پناهیان عضو قرارگاه فرهنگی عمار و حجت الاسلام ابوترابی فرد عضو شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان و با حضور جناب آقای محمدنبی رودکی در مورخ دوشنبه 8 اسفند برگزار شد.



  

مهر:‌ عضو جبهه متحد اصولگرایان با اشاره به اهمیت بعد نظارتی مجلس تاکید کرد:بعد از قهر 11 روزه رئیس جمهور مجلس لازم بود زودتر وارد عرصه شود و دولت را پای میز نظارت بیاورد.

محمد نبی رودکی از فرماندهان دوران دفاع مقدس و نماینده مردم شیراز در مجلس هفتم از جمله اعضای فهرست جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس شورای اسلامی است که چندی قبل با حضور در خبرگزاری مهر در خصوص مسائل داخلی و منطقه ای گفتگویی انجام داد و مشروح گفتگو به این شرح است:

آقای رودکی به عنوان سئوال نخست درباره تعدد لیست ها در جریان اصولگرایی نظرتان چیست؟

آیت الله مهدوی کنی ریش سفید اصولگرایان است و از نظر ایشان منعی در تعدد لیست ها وجود ندارد شاید یک رقابت درون خانوادگی باشد که تعدد لیست ها باعث افزایش مشارکت هم خواهد شد. به نظر من هدف مشارکت بیشتر است و مردم باید بر اساس کارآمدی و عملکرد و میزان ولایتمداری و اعتقاد به قانون اساسی به نامزدها رأی بدهند.

فکر می کنید کدام فهرست با اقبال بیشتری مواجه شود؟

الان چهره های با سابقه تری در لیست جبهه متحد اصولگرایان هستند.

 مهمترین آفت برگزاری انتخابات به نظر شما چیست؟

بد اخلاقی سیاسی و تهمت زدن فردی و گروهی و اسراف از جمله آفت ها است. همه باید ساده زیستی را در بخش تبلیغات نیز دنبال کنیم امیدواریم تخریب کنار گذاشته شود.

با توجه به اینکه شما در مجلس هفتم حضور داشته اید ویژگی های مجلس هفتم در قیاس با مجلس هشتم از نظر شما چیست؟

مجلس هفتم برجستگی هایی داشت که چند طرح مهم قابل ذکر است، الزام دولت به غنی سازی اورانیوم در شرایط وقت خیلی اهمیت داشت که دست 1+5 را بست و یا قانون اصل 44 از اقدامات مهم مجلس هفتم بوده است از طرف دیگر مجلس هفتم هماهنگی بیشتری با دولت داشت اما در مجلس هشتم بین دولت و مجلس هماهنگی قابل قبولی نبود که بخشی به دولت و بخشی به مجلس بر می گردد مثلا اعتبار 2 میلیارد دلاری متروی تهران تا امروز محقق نشده و دولت این قانون را محقق نکرده در حالی که مجلس می بایست با ساز و کار هایی که در اختیار دارد قوانین را محقق کند که لازمه آن مجلسی شجاع و با بعد نظارتی بالا است که در این رابطه مجلس می توانست برای اجرای قوانین اقدامات سریعتری انجام دهد.

همچنین بعد از قهر 11 روزه رئیس جمهور مجلس لازم بود زودتر وارد عرصه شود و دولت را پای میز نظارت بیاورد.

فکر می کنید رئیس جمهور برای پاسخ به سوال رئیس جمهور نمایندگان به مجلس بیاید؟

اگر نمایندگان به سوال از رئیس جمهور پافشاری کنند، رئیس جمهور موظف است به مجلس بیاید و پاسخ بدهد.

برخی نمایندگان مجلس هشتم خود را وکیل الدوله نامیده اند نظر شما در این رابطه چیست؟

وکیل الدوله بودن قابل قبول نیست چون نماینده قسم می خورد که مطالبات ملت را دنبال کند البته اینکه دولت جایی بخواهد بر خلاف نظام و رهبری حرکت کند و یک نماینده با آن دولت هماهنگ باشد معلوم است که آن نماینده همراه مجلس نیست و وکیل الدوله است و به دنبال منافع حزبی است.

برخی نزدیکان دولت خواستار تشکیل مجلسی هماهنگ با دولت هستند در این رابطه نظری دارید؟

هماهنگی اگر با حفظ استقلال قوا باشد مطلوب است اما اگر برای منافع حزبی دنبال شود آسیب هایی را می رساند. البته اگر نمایندگانی انتخاب شوند که در جبهه دولت قرار دارند آن وقت مشخص می شود که ممکن است بین آن دولت و آن مجلس موضوع دیگری رقم بخورد نه بحث هماهنگی.

در مجموع باید بین دولت و مجلس هماهنگی باشد که به نظر من در این رابطه دولت و مجلس باید جلسات ماهیانه داشته باشد.

جریانی تحت عنوان انحرافی در کنار رئیس جمهور حضور دارند آینده این جریان را چگونه میدانید؟

برخی اطراف رئیس جمهور هستند که شعارهای انحرافی مانند بیداری انسانی یا مکتب ایرانی سر می دهند مردم ما این شعارها بر نمی تابند اگر جریان جدیدی ظهور کند که بر خلاف آرمان های مردم فعالیت کند آن جریان مانند قطره ای در دریا حل می شود و حذف خواهد شد.

    

رهبر انقلاب در رابطه با مبارزه با مفاسد اقتصادی تأکیداتی داشته اند که همچنان محقق نشده مجلس در این رابطه چه وظایفی دارد؟

موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی، دقت بیشتر قوه قضائیه و مقننه را می طلبد و قوه مجریه نیز باید در واگذاری مسئولیت ها و پست های کلیدی دقت لازم را به خرج بدهد و نظارت بیشتر مجلس بر روسای سازمان ها، معاونین رئیس جمهور و وزراء ضروری است البته وزرای کنونی زحمات زیادی کشیده اند اما باید اشاره کنم در بحث تخلف میلیاردی دولت مسئولیتی به عهده نمی گرفت تا اینکه نمایندگان مجلس استیضاح وزیر اقتصاد را مطرح کردند و آن وقت معلوم شد ضعف هایی وجود دارد و مدیران نظارت مناسبی نداشته اند.

دیدگاه شما در خصوص تحریم ها و تهدیدها چیست؟

این دفعه اول نیست که ایران تهدید یا تحریم می شود، در سی سال گذشته و در دوران دفاع مقدس نیز تهدید و تحریم بوده است و تاکنون نیز فشارهای زیادی به ما وارد کردند اما انقلاب ما صادر شده چون شعار الله اکبر که شعار انقلاب ایران بود در مصر و لیبی و تونس و یمن موجب سرنگونی دیکتاتورها شده است.

در رابطه با تهدیدها نیز باید اشاره کنم اینکه آمریکا بتواند حمله نظامی به ایران داشته باشد تحلیل من به عنوان یک کارشناس نظامی این است که آمریکا در شرایطی نیست که بتواند به ایران حمله کند در زمانیکه شوروی وجود داشت، بلوک غرب و شرق با حمایت از صدام بر علیه ایران وارد جنگ شده بودند اما ملت ایران نه یک سال بلکه 8 سال مقاومت کرد، امروز شوروی وجود ندارد و ایران نیز از لحاظ دفاعی و نظامی بسیار قویتر از دوران دفاع مقدس شده است و از حیث نظامی و تجهیزاتی به آمادگی لازم دست یافته ایم. از طرفی اگر امروز رهبر انقلاب اشاره ای بکنند جوانان زیادی در دنیا منتظر فرمان ایشان هستند تا جان خود را تقدیم اسلام کنند و این یعنی ظرفیت و توان دفاعی ما و آمریکایی ها می دانند که حمله به ایران به معنای فرو رفتن در باتلاق است.

توجه داشته باشید که نیروهای حزب الله به تنهایی این توانایی را دارند که اسرائیل را به ورطه نابودی بکشانند و اسرائیل زمانیکه به نیروگاه اتمی عراق حمله کرد صدام کاری نتوانست بکند اما ایران علاوه بر توانمندی های موشکی نیروهایی نیز در خارج دارد. برد موشک های ما به اسرائیل می رسد و موشک های دوربردتر از مسافت اسرائیل ساخته ایم اما ما دنبال جنگ نیستیم اگر کسی تعرض کند آن وقت پاسخ دندان شکن به او خواهیم داد.

تحلیل شما از تحولات سوریه چیست؟

سوریه در خط مقدم اسرائیل غاصب ایستاده و مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران است و ایران سوریه و حزب الله یک ید واحد در برابر رژیم صهیونیستی هستند.

به عنوان آخرین سوال در خصوص تحولات بحرین چه دیدگاهی دارید؟

بنده در مجلس هفتم به همراه وزیر خارجه سفری به بحرین داشتم که دیداری نیز با حاکم بحرین انجام شد و در آنجا حاکم بحرین گفت ما به آمریکا گفته ایم که موافق فعالیت های هسته ای ایران نیستیم اما با نوع صلح آمیز آن مشکلی نداریم و این در شرایطی بود که در آن زمان همه بر صلح آمیز بودن فعالیت های ایران اذعان داشتند و این جمله متکبرانه به روحیه استکباری آل خلیفه بر می گردد و ان شاالله مردم بحرین از یوغ سلطه این ها بیرون خواهد رفت.


  

تشکل آبادگران جهادی، محمدنبی رودکی را به عنوان سرلیست فهرست خود در تهران معرفی کرد.

دورانی، در گفت‌و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این خبر اظهار کرد: کمیته سیاسی آبادگران جهادی پس از جمع‌بندی به این نتیجه رسید که محمدنبی رودکی را که از یادگاران دفاع مقدس و از فرماندهان خوش نام عرصه جهاد و شهادت و از همرزمان شهیدان حاج ابراهیم همت، باکری، خرازی، زین‌الدین و دیگر سرداران دفاع مقدس است، به عنوان سرلیست خود در تهران معرفی کند.

وی افزود: این معرفی با تاسی به وصیت حضرت امام (ره) مبنی بر اینکه نگذارید انقلاب به دست نااهلان بیفتد، طلیعه‌ی لیست خود را به عطر ایثار، شهادت و فداکاری معطر کردیم؛ باشد که مجلس نهم این روش را در پیش بگیرد و بتواند با این رنگ و بو خدمتگزاری به مردم را گسترش دهد.

وی گفت: مردم می‌خواهند احساس کنند خروجی مجلس، حقوق آنها را پیگیری می‌کند و نمایندگان آنها در مجلس امورات مردم را به صورت جهادی دنبال می‌کنند.

دبیرکل آبادگران جهادی تاکید کرد که تا آخر وقت امروز تشکل متبوعش فهرست کامل افراد مورد نظر خود را در سراسر کشور ارائه می‌دهد.

منبع: ایسنا

 


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ